VEGAS LIGHTS INFORMATIE:

De Vegas-Lights worden in opdracht door ons handmatig en ambachtelijk geproduceerd. Dus echt maatwerk. Het kleinste formaat begint op 30 cm hoogte, oplopend tot en met 200 cm! Nagenoeg elk gewenst formaat kunnen wij produceren. De letters worden gemaakt van onbehandeld metaal, dat is de basis. Hierbij hanteren wij ons eigen lettertype. Maar er zijn meerdere varianten mogelijk. Hierbij te denken aan de roestversie of de Vegas Lights gepoedercoat of verouderd in een gewenste RAL kleur.

Ook kunnen wij indien gewenst, eigen lettertype, logo of bijvoorbeeld een sign of vorm uit één stuk maken. Door deze opties kun je ze dus een geheel eigen look en uitstraling geven. Andere wensen? Een eigen ontwerp? Laat het ons weten!

Er zijn verschillende extra opties mogelijk. We kunnen de letters op een voetplaat monteren, zodat de letter stevig blijft staan. Tevens kunnen we de letters op een plaat monteren, met de snoeren achter de plaat, uit het zicht. De plaat kan dan eenvoudig op de muur gemonteerd worden. Vraag naar de mogelijkheden!

De Vegas Lights worden standaard gemaakt voor binnen, maar kunnen indien gewenst ook voor buiten gemaakt worden. Hiervoor gebruiken wij andere fittingen en snoeren, speciaal voor buiten geschikt. Vraag naar de mogelijkheden.

De Vegas Lights worden standaard geleverd met kleine, transparante e14 bollampjes, keuze uit energiebesparende LED lampjes of standaard gloeilampjes, met een opbrengst van 10 watt per lampje. De mogelijkheid bestaat om tegen meerprijs ook de Vegas Colour Covers toe te passen in plaats van de reguliere bollampjes. Hiermee creëert u nog meer een eye-catcher, nog meer opvallend. Vegas Lights heeft een breed, zeer kleurrijk aanbod van de Colour Covers.

De Vegas Lights worden standaard geleverd met 2 meter snoer en een stekker. Tevens is het mogelijk om de Vegas Lights aan elkaar te koppelen.

Voor de maatvoering qua breedte op ons standaard lettertype, hanteren wij de volgende formule; de hoogte van de letters x het aantal letters x factor 1,2 is globaal de totale breedte, inclusief de tussenruimte. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor de 50 cm hoge letters, waarbij het woord 6 letters heeft, dan heeft u ongeveer, inclusief tussenruimte, 360 cm lengte nodig (6 letters x 50 cm breedte x factor 1,2). Uiteraard ligt het ook aan het soort letter dat u kiest. Een M is breder dan een I.

De Vegas Lights zijn veilig. Zo wordt elke letter geaard, en conform geldende voorschriften geproduceerd. Let op, uit ervaring weten wij dat er op dit moment letters worden verkocht die niet voldoen aan de gestelde eisen.

Vegas Lights verhuurt ook letters. Heeft u een evenement, bruiloft of iets anders en wilt u de Vegas Lights inzetten? Neem contact met ons op.

Mail naar info@vegaslights.com
of bel naar 033 2003025